Syrlige og sprøde agurkeskiver der fungerer godt som tilbehør til mange retter, fra kylling til din hotdog.
Ingredienser
1 dl lagereddike (farveløs)
0,5 dl sukker
Sorte peberkorn (efter smag)
Dildfrø (efter smag)
Korrianderfrø (efter smag)
1 agurk
Fremgangsmåde
1.
Bland eddike og sukker sammen og omrør grundigt, så sukkeret opløses.
Tilføj syltekrydderier herefter. Krydderierne i opskriften er vejledende, de eksakte krydderier og mængden afhænger af smag og behag.
2.
Skær agurken i skiver på ca. 3 mm.
3.
Tilføj lagen og agurkskiverne til en vakuum beholder.
Vakuumpak beholderen, og lad denne stå i ca. 5 minutter.
Idéer og tips
Hvis der anvendes kammer vakuumpakker, kan tilberedelsen nedsættes til ca. 30 sekunder.
