Der anvendes fire niveauer af sværhedsgrader, til at beskrive opskrifterne. Sværhedsgraden vil variere både afhængigt af den tekniske sværhedsgrad i udførelsen af retten, samt hvorvidt der er mange detaljer med stor betydning for den praktiske udførelse af retten.
Sværhedsgrad
Der anvendes fire niveauer af sværhedsgrader, til at beskrive opskrifterne. Sværhedsgraden vil variere både afhængigt af den tekniske sværhedsgrad i udførelsen af retten, samt hvorvidt der er mange detaljer med stor betydning for den praktiske udførelse af retten.
Let
Beskrivelse af en nem opskrift. Denne kan godt være en hel skærmbredde, hvilket måske kan gøre det svært at læse indholdet? Det er vigtigt at det ikke bliver svært eller umuligt at få sig et overblik pga. sidebredden, eller indholdets bredde.
Moderat
Beskrivelse af en nem opskrift. Denne kan godt være en hel skærmbredde, hvilket måske kan gøre det svært at læse indholdet? Det er vigtigt at det ikke bliver svært eller umuligt at få sig et overblik pga. sidebredden, eller indholdets bredde.
Udfordrende
Beskrivelse af en nem opskrift. Denne kan godt være en hel skærmbredde, hvilket måske kan gøre det svært at læse indholdet? Det er vigtigt at det ikke bliver svært eller umuligt at få sig et overblik pga. sidebredden, eller indholdets bredde.
Avanceret
Beskrivelse af en nem opskrift. Denne kan godt være en hel skærmbredde, hvilket måske kan gøre det svært at læse indholdet? Det er vigtigt at det ikke bliver svært eller umuligt at få sig et overblik pga. sidebredden, eller indholdets bredde.
Serveringer
Udtryk for portioner eller personer der bør kunne bespises med den i opskriften definerede ingrediensliste.
Oprindelse
Kendt eller bedste formodede oprindelse af en opskrift.