Banankage

Blød og velsmagende banankage.

Sværhedsgrad

Sværhedsgrad

Let

Oprindelse

Ukendt

Tid

Tid

1:15

Serveringer

Serveringer

6 portioner

Ingredienser

3 æg
170 g sukker
2 tsk vanillesukker
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g smør
1 banan
100 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

1.

Pisk æg, sukker og vanillesukker til en luftig æggesnaps.

2.

Smelt smøret og lad det køle. Imens smøret køler blandes mel og bagepulver sammen

Vend forsigtigt skiftevis lidt af melet og det smeltede smør i æggesnapsen.

3.

Mos bananen og vend den i dejen.

4.

Hæld dejen i en smurt franskbrødform (indhold ca. 1 liter).

Sæt kagen i en forvarmet ovn på 175 grader, og bag nederst i ovnen i cirka 55 minutter.

5.

Vend forsigtigt kagen ud på en bagerist og lad den køle, før den overtrækkes med chokolade.

Idéer og tips

da_DK