Agurkesalat

Syrlige og sprøde agurkeskiver der fungerer godt som tilbehør til mange retter, fra kylling til din hotdog.

Sværhedsgrad

Sværhedsgrad

Let

Oprindelse

Danmark

Tid

Tid

0:10

Serveringer

Serveringer

6 portioner

Ingredienser

1 dl lagereddike (farveløs)
0,5 dl sukker
Sorte peberkorn (efter smag)
Dildfrø (efter smag)
Korrianderfrø (efter smag)
1 agurk

Fremgangsmåde

1.

Bland eddike og sukker sammen og omrør grundigt, så sukkeret opløses.

Tilføj syltekrydderier herefter. Krydderierne i opskriften er vejledende, de eksakte krydderier og mængden afhænger af smag og behag.

2.

Skær agurken i skiver på ca. 3 mm.

3.

Tilføj lagen og agurkskiverne til en vakuum beholder.

Vakuumpak beholderen, og lad denne stå i ca. 5 minutter.

Idéer og tips

Hvis der anvendes kammer vakuumpakker, kan tilberedelsen nedsættes til ca. 30 sekunder.

da_DK